20 Julai 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012/1433H

BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012/1433H

Hai semua. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pertama sekali MHZ nak ucapkan terima kasih dekat korang semua kerana sudi melawat blog COOL fm ni. Oleh kerana korang perlu memilih blog mana yang korang suka untuk diletakkan dalam bloglist korang maka MHZ akan menceritakan secara ringkas kenapa korang perlu memilih COOL fm.

1. COOL fm merupakan blog yang banyak dihidangkan dengan entry-entry berkenaan Cinta
(Khas untuk blogger yang suka baca pasal hal cinta)

2. COOL fm juga menyelitkan post-post berkaitan isu semasa serta isu-isu penting dalam masyarakat
(Khas untuk blogger yang suka entry2 tentang isu-isu semasa)

3. COOL fm turut menyajikan post-post berkaitan undang-undang
(Khas untuk blogger yang berminat dalam isu berkenaan undang-undang)

4. COOL fm turut menyediakan entry-entry berkenaan dakwah islamiah
(Khas untuk blogger yang gemar berdakwah melalui blog)

5. COOL fm juga tidak terkecuali dalam menyajikan post-post berkaitan ideologi MHZ
(Khas untuk blogger yang berfikiran terbuka dan gemar membaca pendapat orang lain)

6. Akhir sekali, seperti mana kebanyakan blog, MHZ juga turut menulis perkara-perkara yang berkaitan dengan dunia peribadi MHZ sendiri
(Khas untuk blogger yang gemar mengetahui perjalanan hidup seseorang)


Ok. Itu sahaja daripada MHZ. Kalau korang sudi nak letakkan COOL fm dalam bloglist korang, jangan lupa tinggalkan tawaran korang dekat bahagian komen ok. Terima kasih semua. 

"Kalau ada yang MHZ terima tawaran dia tapi terlupa nak letakkan kat bloglist, just beritahu je ok"

PERHATIAN
Selepas pukul 12 tengah malam nanti, MHZ akan tukarkan nama bloglist Ramadhan ni kepada COOL fm Allies. Jangan risau. Blog korang tetap ada cuma nama bloglist je yang berubah.

44 ulasan :

Cioccolato World berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AyueJean berkata...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Ohsenyum berkata...

Berminat nak tukar link tak??.....

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ayut berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

blog yg byk info..menarik ni :)

Faqihah Husni berkata...

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya ya..

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Siti Rohaida berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ummuaidan berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://oursimplegarden.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Yumida berkata...

JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

GBM berkata...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Cik Sue berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://ciksuesaari.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Waalid5035 ™ berkata...

Assalamualaikum w.b.t;

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

sila balas jawapan anda di ruang komen entry ini : http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Jazakmullahukhairan Jazak! ^_^

p/s:waalid dah folo sini..

cincin permata berkata...

http://itsmetira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html


naktuka link dengan saya ?

Natasha berkata...

Salam Ramadhan. Done follow..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA? dr segmen: http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

nadia farhana berkata...

berminat tukar link dengan yaya?
salam perkenalan ^^
http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Sue PeLik berkata...

salam
Berminat nak tukar link dengan saya?

boleh bg jawapan di sini ya..
:)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Mizzs Ninie berkata...

Done letak nama awak dalam list Ramadhan saya. Cek di sini -> http://mizzsninie.blogspot.com Tolong letak nama saya dalam bloglist Ramadhan awak jugak ye. Thanks

Solehah Shamsuddin berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ohh Azza berkata...

salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

intan berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://qisatulhayati.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Natasha berkata...

tq MHZ. ur link da update dlm My Ramadhan's Angel. jemput jenguk sane nnt k.

Misz Mieza berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

Sue PeLik berkata...

tima kaseh :)
sila buat spot cek

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

KhaiRul Azmi berkata...

Datang dari segmen yang sama
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal berkata...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

Saya dah letak Link kamu di bloglist saya

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

adrian aizat berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Syaz Blackrose berkata...

sudi tak tukar link dgn saya yang baru blajar buat blog ni?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

Nur Zafirah berkata...

ANDA INGIN MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

JOMM! SELAMAT BERPUASA!!

adrian aizat berkata...

ok terima kasih

Pka Rahim berkata...

hi..
anda berminat utk bertukar link bersama saya..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal berkata...

Done letak kamu dalam bloglist saya... happy blogging >.<

Pecinta pink^^ berkata...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

Hisham Mohamad berkata...

Salam Ramadhan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

jaakechik berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

btw, done follow u..

jaakechik berkata...

saya dah letak link kamu...

sHaR!Na eLyaNa berkata...

dah follow awak..dan dah letkkan link kamu d bloglist sha..jom check..

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah berkata...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Hisham Mohamad berkata...

salam
tqvm.. dah masukkan dalam senarai...
selamat berpuasa

babycomel berkata...

sudi tak nak tukar link dgn saya?
~selamat berpuasa, baby follow sini ye ;)

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah berkata...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

UmmiAbi berkata...

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mimie berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html