10 Februari 2012

Ben Ashaari: Tiada Lama, Tiada Baru


Adoi..MHZ pun ada banyak benda nak kena buat ni sebenarnya tapi tetiba je jadik rajin..Ok..ni hah list blog MHZ..Yang lama ada, yang baru lagila ada kan..haha

5 Blog Lama Yang MHZ Pilih:-
1. Ben Ashaari
2. Lyssa Faizureen
3. Cik Epal
4. The Other Khairul
5. Yuyu Zulaikha

5 Blog Baru Yang MHZ Pilih:-

Ok..inilah pilihan MHZ untuk blog yang lama dan juga yang baru..Tak sempat MHZ nak mengulas panjang..cuma apa yang MHZ boleh katakan ialah jom kita sama-sama memeriahkan lagi dunia blog ini..bye2 semua..

Kepada yang follow blog MHZ, sila tinggalkan jejak anda pada shout box..thank you...


6 ulasan :

Pamie berkata...

singgah dari blog abg ben :)

Segmen Ben Ashaari : Tiada Lama, Tiada Baru

Arra Ahmad berkata...

singgah dari segmen sama..:)

Rozuan Ismail berkata...

salam perkenalan dari saya dari segmen yang sama

-pak cek biola-

p/s hye kimi

Mish Apple berkata...

Hai, datang dari blog Uncle Ben.

9n0L4 berkata...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 667. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html

Rosniena berkata...

salam perkenalan,such a good and cool blog.keep up the good works