13 Februari 2012

Ben Ashaari Ajak Baca Blog Aku



Ok..Terima kasih MHZ ucapkan kerana anda sudi bertandang ke COOL fm..Blog ala radio yang berkisarkan tips serta kisah percintaan..Dalam masa yang sama, MHZ turut menyelitkan isu-isu lain bagi menghangatkan lagi blog MHZ COOL fm..

Blog MHZ ni memang tak banyak gambar perempuan bertudung yang manis lagi berseri namun ia penuh dengan pengisian yang pasti memukau serta mampu mengisi kebosanan di jiwa anda..haha

Antara Entry-Entry MHZ yang Meletopp:-

Letaklah COOL fm dalam Blog List anda..Gerenti Best loo..Haha..


33 ulasan :

Masz Sidek berkata...

cendol dan ais kacang dua2 sedap...

singgah dari segmen abg ben...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

shairah berkata...

hye..hepy blogging..


http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim berkata...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

:: Cik Nur :: berkata...

Singgah dan follow sini..dari segmen yg sama.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Natasya Naslin berkata...

assalam .. hye there =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

Qarr Jalil berkata...

cool cool cool :)

Lulu Caldina berkata...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

Rocker Hearted Girl berkata...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

deno berkata...

deno datang dari blog abg ben! done folow sini! :) jom ke blog deno... nak tak? heee (^_^)

Diera Tekikushika berkata...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

aquatwins932 berkata...

singgah sini :)

http://boboiboyat2pm.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez berkata...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang berkata...

follow dari segmen BA . .
singgah lha blog kite pulak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BERT berkata...

balas kunjungan...tq!

dah letak link blog ni sile cek ye..

Mr. E'raz Fadli berkata...

bersetuju untuk tukar link.. dah masukkan dalam list blogger..
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

BELOG GILA berkata...

salam... dari segmen yang sama...
thanx singgah BELOG GILA... support me k? :)

BELOG GILA berkata...

and pasal letak kat bloglist tu...
ok... dah letak blog nie kat my bloglist... :)

nanieybarnieylurviey berkata...

kunjungan pertama kat sini and from segmen abg ben.. thanks singgah blog sy. wah.. byknye iklan blog ni :)

Eza Boom Boom berkata...

Salam kenal. Jangan segan-segan singgah blog Eza ;)

9n0L4 berkata...

jalan jalan ke blog yang mesti dibace. tukar link jom. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

maszull berkata...

assalamualaikum MHZ COOL...mama dtg sini dr segmen yang sama yer...

p/s mama dah letak link blog Hakimi kat blog mama yer...:)

dyabunga berkata...

singgah dari segmen bro ben.. singgah lah ke blog dya yang tak seberapa..hehe
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html
cendol dan ais kcg dua2 dya suka..hehe

myu berkata...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

Azhafizah[フィザ] berkata...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs berkata...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SyamKyray berkata...

hellooo...salam dari segment BA
done follow you, rajin2 dtg melawat blog saya

Eema Eshya berkata...

Hi, Okay Emma setuju letak dalam bloglist =)

sabry oppa berkata...

sabry oppa follow sini... follow oppa balik okey.... nice entry n blog yg superb!

Bui Junaidi berkata...

KAK BUI DTG MEMBALAS KUNJUNGAN..DA FOLLOW YER..*__*

ZaroL berkata...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
www.pelangianoy.blogspot.com

Penggemar Coklat berkata...

membalas lawatan dari sini http://syuwaistory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

nice belog yuuu..hehe

Nur Zulaikha berkata...

follower 697..jemput singgah ye..kalo nk follow lg la dialu-alu kan..thankss..

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

Terima kasih semua kerana sudi bertandang..nnti mhz balas kunjungan..