8 September 2011

UUM, Aku Datang...


Alamak..inilah part yang paling boring..Dah berbulan makan tido je di rumah, tiba-tiba nak kena masuk UUM balik..haha..Memang tak tahu bersyukur langsung la MHZ ni kan..haha

Cuba bayangkan??
Bila duduk kat rumah, line internet laju..kelas takde..assignment pun takda..tido je keje..bukak mata je, ada makanan atas meja..hoho..rasa macam duduk dalam syurga ooo..tapi syurga dunia la kan..haha

Bila masuk je UUM nanti, inilah yang bakal berlaku:-
1. Line internet macam siput
Alamak..tensen kot..nak masuk facebook pun susah..nak update blog apatah lagi..tengok video kat Youtube?? Jangan mimpi la..Buffer gila lama sampai 2-3 assignment dah buat habis pun, buffer tak habis-habis lagi..haha

2. Assignment Menimbun
Memang takda can la nak rehat..Rambut pun gugur sebab banyak sangat pikir..Pantene ke, Rexona ke, semua tu takkan dapat membantu punya la..

3. Makanan Yang Sama
Mak aih..mak cik ni dah takda benda lain ke nak jual..hari2 lauk sama je..tensen kot..cuba la sekali sekala buat almond london ke, kuih batang buruk ke, selera sikit nak makan..

4. Belanja pakai duit sendiri
Wawawa..kalau kat rumah, takyah fikir pasal duit..Semua mak ayah support..Masuk je U balik, memang dah macam Menteri Kewangan..semua nak kira wang keluar..wang masuk takyah kira, sebab memang takda yang masuk pun..haha

Itu jela yang MHZ mampu merepek kali ni..haha..Sabtu nak balik UUM dah..Nanti MHZ update kat sana la pulak Blog ni ya..haha..MHZ pun akan dapat adik Junior baru..haha..Ok..Bye..

2 ulasan:

aminatul aini berkata...

rindunya UUM..huhu

mizmarmalade berkata...

Selamat kembali ke UUM.. hehe :)