7 Julai 2011

Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam


Assalamualaikum. Salam Sejahtera. Salam Cool fm pada semua MHZ ucapkan. Kali ni, MHZ merasa terpanggil untuk menyertai satu segmen mudah anjuran Nizam Ijam..MHZ merasakan segmen ini ternyata baik dan seharusnya diberikan sokongan oleh rakan-rakan blogger sekalian.

Nizam Ijam ni merupakan salah seorang daripada Sintokkian Blogger macam MHZ jugak dan MHZ berpendapat tidak rugi MHZ nak menyertai segmen ini kerana ganjarannya ialah Cool fm mungkin disenaraikan di Blog List beliau. Nizam Ijam ni jugak memang blogger yang tangkas dalam meng'update' blog.. Jadi, dengan tersenarai dalam blog list beliau, sedikit sebanyak tempiaslah sikit aura update yang pantas tu kan.. Ha, tak gitu..

Kepada rakan-rakan blogger, jom sertai segmen mudah ini sekarang. Sekiranya berminat, jom klik di SINI.
Ok. Itu sahaja daripada MHZ. Terima kasih kepada Nizam Ijam kerana mengadakan program yang sebegini rupa.

MHZ, Jom kita ceriakan hidup kita dengan dunia Blog

1 ulasan :

Nizam Ijam berkata...

terima kasih...saya akan masukkan di dalam bloglist :)