8 November 2010

Suai Kenal Blogger..Berminat?

Klik pada gambar untuk menyertai segmen ini


Hai, semua..Salam perkenalan..MHZ, Cool fm senantiasa mengalu-alukan kehadiran rakan2 blogger sekalian ke teratak MHZ atau nama klasiknya konti Cool fm ini.


Singgah-singgahlah dulu ye. Pekena nescafe secawan dulu di Cool fm ni. Cool fm ini diwujudkan bagi membincangkan khusus tentang perihal Cinta. Dalam masa yang sama MHZ turut memasukkan entry2 berkaitan politik dan sukan. 

Saluran Cinta Cool fm
Saluran Politik Cool fm
Saluran Sukan Cool fm

Kalau nak tahu tentang cinta, Singgah saja di sini, MHZ sentiasa di sisi. Apa2 pun, terima kasih kerana sudi singgah di sini. Jadilah follower kiranya sudi. Chewah. 


Terima kasih Abang Ben sebab sudi mengadakan segmen seumpama ini. Saya dan rakan2 blogger lain rasanya terhutang budi kat Abang Ben. Ayat sastera gitu.


'Biasalah timba cari perigi, kalau free datanglah lagi'


MHZ, Lebih Karat Daripada Biasa

17 ulasan :

Lelaki Ini berkata...

lepak kat sini..
slam perkenalan!

zacky ~786~ berkata...

terjah ~
slm prkenaln..!!

alieff berkata...

sudah follow sini...
salam kenal dari alieff ye... :)

Siapa lebih gila?

Azrul Hisham berkata...

saya datang guling2 dari blog ben (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Ayu Hashim berkata...

salam ziarah :)

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

Terima kasih kerana sudi menyinggah..chewah..

suziesanji berkata...

salam perkenalan dari suziesanji =)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

singgah sini dr blog BA.. :)
salam kenal ye...

mira the monster berkata...

hai kawan baru..
selamat berkenalan

wonderfuLife♥ ♥ berkata...

salam singgah..cam seronok je blog nie ek..hehe

momochan berkata...

singgah sekejap di bog wane pink2 ni

Nur berkata...

ssinggah~~

Awangku Johan berkata...

follow blog kamu ya...
mai singgah blog saya pulak

IBU WAFIQ berkata...

salam kenal..dah jd follower ke-50 ;-P

g0m0k9enDek berkata...

salam singgah sini~ sudah folo kamu.. =)

.::cEriTeRa HatiKu::. berkata...

salm perkenalan..
snggah dari blog ben ashaari..
jmpt la ke blog sye=)

Nur Azila Ismail berkata...

salam perkenalan ya :)

singgah dari Ben Ashaari Blog :)