25 September 2010

Dam Dam Dum Raya LLB 0913


woho..memang aku puas hati la lepas habis je event ni..member batch banyak datang bagi support pada event ni..tahniah aku ucapkan pada penganjur..mantap siot..banyak betul makanan korang buat..aku pun tak sangka makanan boleh jadi sebanyak tu..dengan nasi himpit, bihun, ayam, jagung, hot dog, daging burger, kuih raya, ketupat dan banyak lagi. Mula2 aku igt kita makan ayam je sebab kata nak BBQ je kan..haha

Kepada yang datang aku ucapkan terima kasih sgt. Sebenarnya bila kita datang, kita sedang menyokong ke arah pembangunan batch dan ke arah perubahan yang baru setelah bermacam dugaan yang terpaksa batch kita hadapi. Tetapi tak mengapa, itu semua biasala, takkan nak hidup senang je setiap masa.

Thanx to all of my chinese friends for coming. You all memang sporting habis. Dan membawa kemeriahan ke majlis malam tu. Dan kepada yang membakar dan menyediakan juadah, tahniah la sebab semua dah bau ayam dah..haha

Akhir kata majulah batch untuk semua..
Secara ikhlas dari hati, Mohd Hakimi bin Zulkifly, UUM Law Batch 0913

2 ulasan:

Nik Imana berkata...

hahaha..puas hati kot..next time kita wat lg yeppp..=)

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

betul tu nana..kita kena buat lagi..haha