9 Mac 2010

Implikasi Kepada Cinta Yang Tidak Kesampaian Bersama Prof Jiwang


Implikasi Kepada Cinta Yang Tidak Kesampaian Bersama Prof Jiwang
Aloha…mornin, ebening and nait…haiya wa punya English manyak terok oo..Tapa la ha..yang penting you all dapat memahami apa yang saya mau cakap ini hali ha..ok..memang sudah menjadi lumlah itu kucing ada misai, itu kedai ada jual MILO, itu pak cik jual cendol, jadi jangan menyalahkan ibu yang mengandung time you selabut ini macam pasait itu jantan atau itu olang pompuan munya hal la ho..itu semua dugaan tuhan untuk you all tau memang susah mau cari itu hati munya pilihan..kadang2 la hoo, manjat itu gunung ebelest pun belum tentu you dapat jumpa itu soulmate la ha..itu macam la you tau..ha..you get what I mean la ho…good2..kejap ha..itu Maggie sudah kembang..pasait manyak lama taip ini artikel ho..sikijam aa…
1.Ada olang sampai moleh tak makan-ini baik untuk yang nak kurus ye..cinta then clash sebenarnya dapat menghilangkan selera makan..lagi berkesan dari jus rozmey ke??tak sangat la kot..haha..soli2..manyak gelak..
2.Moleh menangis terlampau manyak-memang elok kalau hali itu air talak di DPP..guna saja dia punya air mata mau mandi..
3.Bunuh diri-jangan dek, jangan bunuh diri..tak baik untuk kesihatan..nanti boleh mati loo..ingat ha..masih manyak kumbang loo..bunga pun masih bersepah di taman you tau..
4.Murung-ini memang tabiat bahaya punya..kalau clash termenung saja keje..patut bila clash, pegila rounding bandaraya changloon ke..moleh hilang stress..
5.Last one ialah takut mau cinta lagi-jangan jadi ini macam loo..bunga bukan sekebun sayur macam dekat itu Cameron Highland pun..Kumbang pun masih manyak di Botanical Garden,Penang..
Kesimpulan yang saya moley amik di sini ialah cinta itu bukan selupa itu mainan..moleh main sesuka hatinya..mesti dijaga rapi dengan santunnya..ingat ha pesanan ini..decide elok2 sebelum mau buat apa pun ho..papai ha..a

2 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

betul betul betul...i setuju ngn u...kumbang bukan sekor,bunga bkn sekuntum...ade la y terbaik mnggu tu...Allah dh tetapkn jodoh utk semun cuma kita sje kena mcarinya...tp kan,
Round kt bandaraya changloon wt ape...xde tmpt best...pegi la kt zoo ke leh tgk animal cute...hehe...kitorg sebenarnya bukan takut bcinta lg tp takut hati ni terus dilukai...hukhuk...tlg lh jgn wt cmni...

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

amboi..haha..bandaraya changloon ada banyak tempat menarik..seperti water world, muzium perang dan taman rama2..tak percaya..lekas-lekaslah berkunjung..takpa dek..take your time to let your heart being owned gitu..haha