21 Julai 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Haloo!! Apa khabar semua?? Welcome to MHZ COOL fm, sebuah blog yang berkonsepkan ala radio, meskipun tak berapa nak radio sangat pun. Terima kasih sebab sudi datang melawat ke COOL fm ni. MHZ pun sebenarnya baru setahun start 'blogging' ni.

Kenapa korang mesti 'FOLLOW' MHZ COOL fm ni? Best Sangat ke??
1. Kalau korang follow COOL fm, MHZ akan follow korang semula. Ini bukan rasuah..haha..tapi satu tawaran..kira adil la kan, korang follow MHZ, MHZ akan follow korang semula.

2. MHZ COOL fm ni adalah blog yang berkonsepkan saluran. Macam2 Saluran ada kat sini. Entry-entry MHZ akan diklasifikasikan mengikut saluran-saluran yang ada di sini.

Saluran yang paling meletop ialah saluran Cinta.
Saluran Cinta

Dalam saluran Cinta ni, macam-macam pasal tips serta bicara Cinta ada. Yang paling penting, ia adalah hasil penulisan MHZ sendiri, memang tak cetak rompak dari blog2 Cinta lain. Kalo tak percaya, cer tengok kat senarai page kat bawah header tu, klik page 'COOL fm Channels' dan klik 'Saluran Cinta"

COOL fm jugak ada saluran2 lain macam:-
Saluran Merapu Meraban
Saluran Isu Semasa
Saluran Lelaki Hari Ini (LHI)


Hah??Apa tunggu lagi?? Jom 'Follow' COOL fm sekarang jugak dan MHZ pon akan 'FOLLOW' korang sekarang jugak..Jangan lupa datang lagi ye..bye2

25 ulasan :

ninie_azriena berkata...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

CIK CHIPSMORE berkata...

salam 1malaysia..hehe...aye dtg dri blog abg ben...dtg tok berkwan..leh kan??kalau bloh add fb aye ok waneey_gulzs89@yahoo.com.my...

aye pown join gak segmn abg ben..niee

http://waneey89.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Nazzue berkata...

salam dari hati...happy blogging yea!!!

Lepak sambil bersantai di NazZue.com

haslinda berkata...

holaaa... linda dtg singgah sini dr blog abg ben :)
jom la singgah blog linda :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid berkata...

singgah sini :)

Fariza Othman berkata...

singgah sini. thank follow!!

keep blogging & done follow u!!

http://farizaothman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

xoxo.

Lulu Caldina berkata...

lulu pun blogger baru..... ;)

Shehan Ismail berkata...

terjah.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Ida berkata...

usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

maszull berkata...

slm ziarah

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

cik dila.. berkata...

singgah sini pulak..
follow sekali..:D

honeybeesyue berkata...

da follow lame da. tp MHZ tak ade lak follow kite. ;)

hanyzham hadny berkata...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen abg BEN
dah follow blog awak dah..
kalo sudi follow la blog saya blik

Adylia Qarissa berkata...

salam singgah sini :)

join jugak!

ame elms ! berkata...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Ainul Hayat berkata...

Assalamualaikum Hakimi,

Balas kunjungan kamu. terima kasih kerana follow blog saya. saya dah follow blog kamu juga. :)

~~lOla_laLa berkata...

sesi membalas kunjungan..thx..salam perkenalan

imnabila berkata...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Aziela berkata...

balas kunjungan...salam perkenalan. Akak follow awak kembali...

lia AKA milo berkata...

salam perkenalan dan ziarah kembali..
semoga terus sukses dengan blog ala-ala radio ya!

Sery Suryani berkata...

sggah dri blog Abg Ben..

c genk bah ne berkata...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

Harimau gigit jari,Qari&Qariah tunjuk belang
Apa HOI HOI,ingat aku takda nama ke

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

Terima kasih semua di atas sokongan korang..love you all..hoho

Srikandi Al-Azwar berkata...

Assalamualaikum..Salam perkenalan dihulur.Follow already! Teruskan berblog dgn menyampaikan perkara bermanfaat., Jemputlah ke blog saya (^_^)

Hadiah untuk saudara;
http://tinta-srikandi.blogspot.com/2011/07/nisfu-syaban-satu-transformasi-siri-2.html

Hope u like it! (^_^)