28 Julai 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


Ok..Salam COOL fm MHZ ucapkan..Kali ni MHZ nak join satu program yakni memasukkan COOL fm sebagai salah satu blog yang bakal digunakan untuk contest Abang Ben..

MHZ pun tak pasti apa fungsi COOL fm ni nanti bila dimasukkan sebagai salah satu blog untuk diredah para blogger yang akan menyertai contest tu. Apa2 pun, I'll try yer Abang Ben..

MHZ COOL fm:-

1. Blog Berkonsepkan Cinta
-Blog ni memang konsep utamanya adalah berkonsepkan cinta. Kebanyakan entry2 MHZ di COOL fm memang berlatarbelakangkan cinta. Itu konsep asal blog ni dan masih dikekalkan hingga ke hari ini. 

Saluran Cinta

-Entry2 tentang tips cinta serta bicara cinta akan diletakkan di bawah Saluran Cinta. Masuk page COOL fm Channels dan Klik pada Saluran Cinta. Kemudiannya seluruh entry2 dalam saluran berkenaan akan keluar mencurah-curah.

2. Blog ini juga berkonsepkan ala radio
(Video Suara MHZ)

-Anda boleh tonton video suara di atas. Itu merupakan video suara MHZ sendiri yang baru sahaja dimuat naik minggu lepas. 
-Kalau Anuar Hadi tu Vlog (Video Blogging) , bermakna MHZ ni pulak Alog (Audio Blogging) la kiranya..haha

Itu sahaja..Terima kasih Abang Ben 

8 ulasan:

Edy Ramanov berkata...

edy pun dah join jugak segmen abg ben

Amy Syaquena berkata...

Hai saya singgah sini dari blog sinar raudah , salam kenal dan follow blog kamu , jemput ke sinar raudah ye. happy blogging..

Abdul Farique berkata...

semoga yang terbaik ya :D

honeybeesyue berkata...

sy pun da mencube! ;)

FareezVanFillers berkata...

dtg lawat cari answer segmen abgf ben..dah follo dah kalo de mase folo lah ye

Lulu Caldina berkata...

Blog ni sudah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages ;)

deqlis berkata...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Jom tgk U Mobile On Net

ame elms ! berkata...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)