26 Julai 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU




Salam COOL fm MHZ ucapkan kepada semua. Terima kasih kerana sudi berkunjung. Kali ni, Abang Ben kita kembali dengan segmen baru yakni mengajak rakan2 blogger masuk ke dalam bloglist kita. 

Di Blog MHZ COOL fm ini, MHZ ada 2 bloglist buat masa sekarang iaitu UUM Law Generation 10 Bloggers yang menempatkan rakan2 program Undang2 di UUM dan juga COOL fm Masters yang menempatkan blogger2 yang MHZ iktiraf sebagai blogger2 Otai or famous.

Justeru, MHZ akan membina bloglist ketiga yang dinamakan sebagai COOL fm and Associates bagi menempatkan blog anda 
Kepada yang sudi nak letakkan MHZ COOL fm ke dalam bloglist anda, anda dialu-alukan berbuat demikian . Anda perlu menyatakan hasrat anda itu dengan menyatakannya di bahagian komen entry ini. Mudah je kan. MHZ kemudiannya akan menyusul ke blog anda sebagai membalas kunjungan dan insya-Allah akan menyenaraikan blog anda di blog list MHZ COOL fm.

(Penyertaan Ditutup..Harap Maklum)
Tak rugi letak COOL fm dalam bloglist..Hoho



26 ulasan :

Atika Farha ;D berkata...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina berkata...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. berkata...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

Edy Ramanov berkata...

dah follow dan letak blog ni dalam bloglist edy.

ROROI berkata...

Letak aku dlm bloglist mu~:D

http://mibas.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

cek 'suka sama suka'

Daring Women berkata...

jom tukar sama suka...sila tinggalkan link anda disini ya
http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

Norhisham Nordin berkata...

sudi ke bro..?

http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam berkata...

saya da letak blog ni lama da dalam bloglist :)


” Nizam Ijam Dot Com”

ScaniaZ berkata...

"Aku Terima Nikahnye..." Huhuhu..
http://mhzmc.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Hamba Ilahi berkata...

saya dah letak link blog anda.

sila letakkan link blog saya kembali

Phoenix (نعيم امين) berkata...

da follow!! jom singgah

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah berkata...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Aishah Amira berkata...

jom exchange link dgn Myra =D

http://aishamyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

POP berkata...

done :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D berkata...

setuju. jom tukar. kalau dah masuk bgtau yeah. pastu saya akan masukkan dan segera inform awak :)

mate saya bulat berkata...

nak tukar jugaak :D

Atika Farha ;D berkata...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

Miaainis berkata...

now your link ada kat you suka ai suka.

http://miaainis.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Belog Sambal Belacan berkata...

SB dah listkan link kamooo..kalau sudi link kan blog ini disini ek:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. berkata...

sudah letak kamu di bloglist suka sama suka ;)

cahaya berkata...

klik snie kalau sudi tukar..tinggalkan link anda sekali yerw..^_^

http://chayapengawal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ratu zuleyqha berkata...

sory late.. jom tukar link (:
http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Salim Harmanain berkata...

jom tukar bro !

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

bloglist in progress...sori lambat ^_^

Apple Sweet berkata...

jom tukar...sy dh msuk url awk dlm bloglist sy dh tw...dtg check la yerrr

http://sweethoney01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

EjAt_mU89 berkata...

jln2 n follow cni

Kaki Wayang berkata...

Permintaan anda berjaya! Sila lihat sini..minta maaf atas kelewatan..

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-senarai-bloglist.html