20 November 2010

Definisi Cinta Teman2 Blogger

 Assalamualaikum dan salam Cool fm pada semua. MHZ mengharapkan agar semuanya sihat2 belaka. MHZ seperti yang dijanjikan akan menggabungkan kesemua definisi cinta yang telah ditulis oleh rakan2 blogger MHZ. Semua ini akan MHZ gabungkan dalam post/entry kali ni. Harap kepada yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang definisi cinta mengikut pandangan mereka, anda hanya klik pada nama blog mereka yang akan MHZ 'link' kan terus ke entry yang mereka coretkan tentang definisi cinta itu.


MHZ juga nak mengucapkan ribuan terima kasih dan jutaan penghargaan pada rakan2 blogger yang sudi meluangkan masa menulis tentang perihal definisi cinta ini. MHZ dah pun membaca kesemuanya dan MHZ merasa cukup terharu dengan sokongan yang diberi. Segala komen yang diberi oleh rakan2 blogger akan cuba MHZ amati dan seboleh-bolehnya mengubah Cool fm ke arah yang lebih baik.


Tanpa kita buang masa, jom kita saksikan definisi cinta rakan2 blogger. Zass...

Cuma Klik Pada Nama Blog Bagi Membaca Keseluruhan Post/Entry.
Definisi Cinta Rakan2 Blogger


1. Keyrill Augustine
2. Kehidupan & Masa Hadapan
3. Gunting.Batu.Kain
4. Perjalanan Seorang Anak Bugis
5. Labah-Labah Merah
6. Nabilahs
7. Hime Diary
8. aku.rasa.aku.cool
9. My Words
10. Yesterday is a history..Tomorrow is a mystery..Today is a gift  
11. Di Dalam Kasut Lala
12. With Love
13. eiYda
14. s_i@melihat dunia indah
15. Fantasi Kehidupan
16. gomokpendek
17. Tengkorak Emas
18. Memori Seorang Muda
19. More than Words
20. Realiti Dunia Sementara...
21. SukaSukaa
22. Kertas Mahjong Untuk Diconteng
23. S.M.I.L.E


Terima kasih di atas kesudian kalian menulis tentang definisi Cinta. MHZ mengharapkan agar cinta sentiasa tertanam dalam sanubari kita.  Selamat menjalani kehidupan yang penuh ranjau.


MHZ, Lebih Karat Daripada Biasa

7 ulasan :

Ajie Mohd Tahir berkata...

eh,eh,nme ku ade disitu la.haha..*jakun sktika.XD
tq!;)

nora amila ghazali berkata...

huhu.. tq.... nama nora ada gak... laallalala

misza berkata...

tq. promote blog gak ni...

Eliyana berkata...

tq bro...mmg cool la

KucingMalas berkata...

http://skymobileirc.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

CekLa berkata...

terima kasih daun keladi!!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

tq, bro MHZ... hehhe~! sorilah, lama tak buka blog! so, belated komen sini...huhuhu!@