13 November 2010

Award Blog Komuniti Cinta-Cool fm

BannerFans.com
 

Ke hadapan Rakan2 Blogger sekalian, 
Cinta itu wujud di mana2 sahaja. Sama ada kita suka ataupun tidak. Jadi saya pasti setiap daripada kita pasti ada definisi tersendiri terhadap cinta. Cool fm merupakan wadah cinta yang diwujudkan buat semua. Jadi, MHZ pada kali ini hendak menjemput rakan2 blogger supaya menulis tentang definisi cinta.

Luahkan isi hati anda tentang cinta di sini. MHZ seterusnya akan menggabungkan segala definisi cinta dari anda dalam satu entry khas untuk dimasukkan ke dalam buletin cinta Cool fm.

Klik untuk ke Saluran Cinta Cool fm

Caranya mudah saja:-
1. Gunakan picture Anugerah Cool fm (copy codes di bwh award tu) sebagai header entry.
2. Gunakan'Cinta Di Mata Anda' sebagai tajuk entry
3. Tuliskan Nama Penuh Anda
4. Pandangan/komen Terhadap Cool fm
5. Definisi Cinta Di Mata Anda (Tidak semestinya panjang)
6. Tinggalkan Link Entry anda di bahagian komen entry ini. 
7. Anda boleh 'tag rakan2 blogger anda' kiranya mahu.


Tarikh tutup:16/11/2010

Contoh definisi:
Cinta terbina atas dasar kepercayaan. Kiranya hilang percaya maka hilanglah cinta.

'COOL fm akan menerjah blog yang bisa menulis akan definisi cinta'

Blog Pilihan Yang di'TAG' oleh Cool fm (Yang di'Bold' itu yang telah menghantar entry):-
1. More than words
2. Labah-Labah Merah
3. Gomokpendek
4. With Love
5. eiYda
6. Perjalanan Seorang Anak Bugis
7. Kehidupan & Masa Hadapan
8. Tengkorak Emas
9. Warna Warni Dunia Blogging
10. Teratak Mutiara Kasih
11. Love Like U
12. Silent Herz
13. Loyar Lawa
14. Nabilahs
15. Kertas Mahjong Untuk Diconteng
16. Sweet and Swift
17. gunting.batu.kain (Realiti atau Fantasi)
18. My Words
19. Fantasi Kehidupan
20. aku.rasa.aku.cool
21. you can survive,
22. Atika Natasha
23. Nothing is true, everything is permitted! (shagcomot)
24. Cerita Lolipop Manis
25. Lady Sunshine
26. Diary of Myraaa Y
27. Izamir Ridzwan
28. Aku Dan Inspirasi Diri Ku
29. Di Dalam Kasut Lala
30. Biawak Goweng Nadey
31. Keyrill Augustine
32. Suka Suki Saya
33. Pak.Cek.Biola 
34. My Diary.Suke.Duke.Gembire
35. Hafizatul Asyrah
36. Hime Diary
37. Azman Roslan
38. Lady Shana Sweet
39. S.M.I.L.E
40. .cerita cili potong.
41. Yesterday is a history..Tomorrow is a Mystery..Today is a gift..
42. s_i@melihat dunia indah
43. Memori Seorang Muda 
44. anizs Dan bintang 
43. REALITI dunia sementara  
43. SukaSukaa

-Ia juga terbuka buat sesiapa yang berminat. MHZ akan menambahkan blog anda ke dalam list kiranya anda menghantarkan entry 'Cinta Di Mata Anda' ini.

Marilah kita berkongsi pandangan kita tentang cinta.
MHZ, Lebih Karat Daripada Biasa





30 ulasan:

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

yeay! hehehe...keyrill rerima award la plak! hehehe.. ;)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

aik? buat entry ek...heheh! thnk you sebab tag! ;)

g0m0k9enDek berkata...

tarikh tutup tu 16/10 ke 16/11??

zacky ~786~ berkata...

ooo.~ blog sy no. 1 la.. hehe.. TQ.! sbb tag

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

dah buat entry dah... ;)

http://keyrillaugustine.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

ada kesilapan pada tarikh rupanya..thanx g0m0k9enDek sebab tgur psl tarikh tu..bukan 16/10 tapi 16/11 tarikh tutup..

CekLa berkata...

kena sertakan nama penuh? nama tak penuh2 boleh tak?

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

haha..cekla..nama penuh mengikut citarasa diri..trpulang pda chekla..saya ok je..

misza berkata...

tau ke nak buat ni. belasah je la...

http://terataitasikmadu.blogspot.com

atiqah idris berkata...

nahhh.. nie hasil keje beta.. hehee..

http://nuratiqahidris.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

KucingMalas berkata...

teringat selalu wajah kekasih ku.. sat ku menuai lagu.. cuba engkau dengarkan.. -nyanyi jap-

Tq MZH tag Perjalanan Seorang Anak Bugis.

sya punya hasil karya.

http://skymobileirc.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

Ajie Mohd Tahir berkata...

tq tag! ^^

http://redspyder128.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

cutie gurl berkata...

sedara blogger..hehehe..nahh..hasil nukilan ak..

http://integgurl.blogspot.com

CekLa berkata...

ni entri saya, terima kasih!


cinta di mata anda

jau berkata...

xtau lg ke blog den?
ahahhaha
saladkaktus.blogspot.com
cepat2 la terjah sebelum den buat entry baru;)

nabilah berkata...

http://belle-kewl.blogspot.com/2010/11/nabilah-is-updating-her-blog.html

Eliyana berkata...

salam...dah siap! nak hantar tugasan ni...

http://hime---diary.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mataku.html

nora amila ghazali berkata...

okeh dah buat... sowi lambat cikit... baru lepas exam... aritue tak da masa... huhu...

http://noraamila.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

NADIA vs BERON berkata...

http://beronadia.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

kimi!! done!! nak hadiah..haha..aku tgh blajr tort tau, sbb kau suruh buat, aku luangkn skit masa..sila terharu..hahahhaha

erah berkata...

http://missfreshfruits.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

Amirah Adnan berkata...

http://cokletwinter.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

zaeimah ismail berkata...

http://cello191.blogspot.com

eiyda berkata...

tq award tu...;)

http://eiydaasaari.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

g0m0k9enDek berkata...

thanks bg award! hehehe~ (",)

http://gomokpendekk.blogspot.com/2010/11/di-mata-anda.html

tengkorakemas berkata...

sudah siap :)

http://tengkorakemas.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

Afizz berkata...

dah buat :D

http://memoriseorangmuda.blogspot.com/2010/11/ada-apa-dengan-cinta.html

anizsDANbintang... berkata...

saya pun nak menyibuk sama ^_^

http://anizsdanbintang.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

zacky ~786~ berkata...

http://zacky786.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

settle.~ hehee.. sory lambat..

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata...

sata punye yg ni ye encik coolfm :)
http://cucuatokaji.blogspot.com/2010/11/cinta-di-mata-anda.html

Syamil Hafiy berkata...

dah siap =D

http://syamilhafiy.blogspot.com/2010/11/pandangan-saya-tentang-cinta.html