18 Oktober 2010

MHZ Blog Of Opinion (Thanx You All)


Kalau nak dikira, ditolak, didarab, dibahagi, masuk kali ni, dah 101 coretan yang dihasilkan oleh MHZ. MHZ sendiri tak sangka dan tak sedar rupanya dah banyak jugak coretan yang telah dihasilkan dalam masa beberapa bulan kebelakangan ini.

MHZ di sini nak mengucapkan terima kasih kepada semua rakan2 blogger dan juga kepada rakan2 yang lain yang senantiasa memberikan sokongan dalam apa jua bentuk kepada MHZ Blog of Opinion ini.

MHZ berjanji bahawa usaha ke arah menghasilkan penulisan yang lebih baik akan sentiasa diteruskan. Coretan-coretan yang dapat membantu dalam kehidupan terutama tentang dunia percintaan.

MHZ sebenarnya merasa terharu kerana mendapat sokongan yang menggalakkan daripada semua. Hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalas.

Cuma di sini MHZ ingin menerangkan bahawa Blog ini tidak bersikap personal atau private. Maknanya blog ini adalah buat tatapan semua kerana kandungannya yang agak general. Mahu tahu tentang cinta,hampir segalanya di sini.

Apa2 pun, terus setia bersama Cool fm, Lebih Karat Daripada Biasa..

Tiada ulasan :