7 Mac 2010

Tingkatan Perasaan Cinta


Haloo...ok..setia bersama saya di Cool fm..Radio retro terbaik..ok,di balik kesyahduan malam ini..tidaklah teragak-agak bagi saya ingin menyampaikan sesuatu yang barangkali dapat dikongsi bersama..
Kita akan belajar ye tentang tingkatan perasaan ye..ha,jangan memain dek..ingat sekolah menengah je ke ada tingkatan gitu..oppss..terlebey sudah..haha

Ok..gini ye..mula2 masukkan santan secukup rasa..adunkan biar sebati..blenderkan ia sampai jadi ala2 kuih bahulu gitu..ok..haha..selamat mencuba..tadi resepi abang kim ye..sekarang baru nak story about this feeling love level..amboi..
1.Minat-mula kena minat..bila minat barule kita nak amik tahu pasal dia gitu..
2.Suka-Biasala dek..bila dah minat,lama2 suka le..
3.Cinta-alang2 suka, cintalah you..haha..bukan apa..jangan buang masa..
4.kasih-yang you all panggil kekasih tu..nilah bendanya..dah cinta terlebih,bertukar menjadi kasih gitu..
5.sayang-inilah yang tertinggi boleh kata..dah menuju puncak bak AF gitu..
Ini sajalah yang I dapat kongsi dengan you all malam ni..ini just theory jela..depend on you all lah kan..selamat beramal..bye2..opps

4 ulasan :

res ipsa berkata...

bes gk idea neh..nk kn try la

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

boleh2..selamat mencuba ye..resepi ni sesuai untuk anak2 belasan tahun la..bagi yang tak tahan pedas..jangan letak banyak cili ye..

Tanpa Nama berkata...

slmt pg kepada semua pendengar radio retro yang pasti nyer terbaik(setakat ni..insyaAllah mgkin akn lg up to date)
yg ke-3 i xsetuju..knp?yela jgn sekali2 luahkan perasaan klw u all pn xpasti tntg perasaan u all..boleh jd u all just suka semata2..n then tetiba clash cm tu je...ngokngek sungguh...
ape yang pasti selami lah hati si dia betul2..biar perasaan tu tumbuh smulajadi and then bila dh jd...perasaan dh ada truskan dgn cinta...igt!!!pergh...

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

Saya setuju tu..kalau tak pasti,meaning anda uncertain dengan perasaan anda..jangan cuba2 untuk meluahkan..takut nanti bahana lain pulak yang menimpa..thanx for the comment..