6 Mac 2010

Slot Bersama Prof Jiwang Gitu2 Dek


ASELEHEI SEMUA!bersama saya mhz,prof.jiwang anda.ada yang bertanyakan kepada saya tentang perangai pakwe or awek dia kalau ada orang lain.ni memang perkara yang biasa terjadi.biasala pakwe kita or awek jumpa orang lain, takkan asyik2 jumpa kita je.untuk nak tahu dia dah ada orang lain kita kena buat investigasion dulu.pertama,selalu tak dia kata dia sibuk?asal sms ngan call je sibuk,asal sibuk je call ngan sms.apa aku cakap ni.ah,macam tula.lepas tu,dia selalu kalau sms dengan call je cakap letihla,ngantukla dan nak cepat2 hentikan sms atau perbualan itu.jangan terkejut kalau dapat tahu pakwe kita or makwe kita suka orang lain sebab ada sesetengah orang dia boleh suka 2 orang sekali dalam satu masa.apa jenis orang pun entah spesies dia ni.orang macam ni selalunya tak kekal dalam relation yang ada ship.pastu,kalau diorang ada orang lain mestila diorang tak berapa nak jumpa dengan yang lama.asyik dengan yang baru jela sebab balang balu ma!!!itu macam la!!!haiya,itu pun tak tau ka....kepada yang ada masalah hantarkan ke comment saya.insya-Allah saya akan tolong you all..kalau nak sharing2 kan..no hal punya la..ok,kalau nak bercintan pun,fikirlah dulu lepas kita masak2 dengan mak kat dapur..or tolong pak ngah kafe SME masak ke..haha..jangan marah dek..nanti kena jual..alamak MELODI tengah nak terjah ni..chow dulu la ye..

2 ulasan :

res ipsa berkata...

ai cm tau je..haha

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

ada pengalaman untuk dikongsi, boleh je nyatakan untuk kita sharing2 gitu ye..