14 Ogos 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?



"Apa Yang Korang Rasa Bila Dapat Jejakkan Kaki di Blog MHZ COOL fm?"

Sila Nyatakan Pandangan Anda Tentang Blog MHZ COOL fm.
Tinggalkan Komen berserta Jejak Anda supaya MHZ dapat membuat kunjungan balas.

"Kalau sudi, letakkanlah MHZ COOL fm dalam Bloglist Anda"
or
"Be My Follower and then I'll definitely follow you back"

33 ulasan :

Dynda berkata...

best n terbaik! hiks :')

http://missdynda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

haslinda berkata...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz berkata...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

blog kamu memang best!!!

osHin berkata...

singgah ke blog best :)

cik violet berkata...

blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

Cik Purple Pinkypuff berkata...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

SoLy SoLicious berkata...

dtg singgah belog best :)
eh, belog yang cool.. heee...
of kos la best, sebab be my 777 followers ari tu..heee


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

salwaismail berkata...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D blog ni memang best!

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim berkata...

first time singgah sini nk tengok kot2 ada yg best :)

Izzul Amir berkata...

singgah sini ;)

http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nurhasliza Jeffry berkata...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Rahman Mohamed berkata...

~sesi terjah~

sila2 la ye ke blog saya

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

Luqeem™ berkata...

snggah..tgk blog yg best ni!

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

cx's berkata...

cx dtg sini ke blog best! Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. berkata...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia berkata...

singgah sini..best la blog ni ^_^

jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hakimi Zulkifly berkata...

Terima kasih semua di atas kunjungan..Tunggu Di Blog masing-masing ya..lepas ni MHZ nak pegi terjah blog korang pulak..hoho

QasehSuci berkata...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini ..

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Amoi berkata...

amoi dtg....
tgk blog best :)

Miss Nadya berkata...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

hanyzham hadny berkata...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

ninie_azriena berkata...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

CikMiMiey berkata...

singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Gadis Berkaca Mata berkata...

singgah dr segmen BA. blog ni mmg terbaik:)

Zul Fattah berkata...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Run Away berkata...

salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

DoodleLicious berkata...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

Mohd Syahidi berkata...

dtg menerjah sbb blog nie best....
hehehe...

follow skali...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Nur Eyda berkata...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina berkata...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ berkata...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

qaseh eryda... berkata...

salam...sgt cool blog anda..
sy pon follow :)

http://lalajom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html